Covid-anpassad träning för våra medlemmar!

Vi har sedan tidigare satt igång ett arbete för att erbjuda er gott om träningsmöjligheter trots covid-19, både på gymmet och utanför. Idag har det kommit nya restriktioner från regeringen, och med detta så har vi här sammanfattat de åtgärder vi jobbar med, samt hur ni kan få tillgång till varje alternativ.

Anpassningar i Gymmet

Vi kommer att fortsätta städa lika aktivt som tidigare, och utöka antalet sprayflaskor som finns tillgängliga i gymmet så att det också ska bli lättare för alla medlemmar att hålla rent och fräscht. Tänk på att gärna fortsätta att byta om och duscha hemma istället för på gymmet.

OBS - Även när omklädningsrummen är färdigrenoverade kommer vi tyvärr inte kunna öppna dem innan restriktionerna lättas.

Anpassning av Gruppträning

Alla gruppträningspass i gymmet kommer framöver att begränsas till sju deltagare, plus instruktören. Dvs totalt max åtta personer, i enlighet med regeringens nya restriktioner. Detta kommer att gälla fram tills att ny information kommer från regeringen och FHM, antingen att vi får införa ytterligare restriktioner, eller att vi kan öppna upp platser igen. Vi kommer hela tiden att följa de råd och restriktioner som finns, så att vi kan erbjuda er så säker träning som möjligt.

Onlinepass som bokas via Zoezi/Gymsystem

Vi experimenterar för närvarande med videopass som bokas i Zoezi/Gymsystem. Förra veckan hade vi några tekniska svårigheter, men vi jobbar för fullt på att lösa de bitar som krånglar. De passen som vi för närvarande har i vår pipeline är yoga med Eleonor, BMR med Linn samt HIIT-pass med Anna. Vi tar fortfarande gärna emot feedback på vad ni önskar för pass och vilka tider ni önskar dem.

HUR GÅR DET TILL?

  1. Du bokar ditt pass som vanligt i appen Zoezi.

  2. Innan passet så skickas en videolänk ut till dig via mail (OBS - detta har krånglat förra veckan). Videolänken finns tillgänglig 10 minuter innan passet börjar, och sedan fram till passet är slut. OBS - du kan också komma åt länken i appen för första sidan, klicka på “Visa”, därefter så kan du se länken till videon.

  3. När du öppnat videon så kommer den att spelas upp direkt i din telefon, padda eller dator (beroende på vilken enhet du är inloggad på).

  4. Om du vill se passet på en annan enhet, till exempel din TV, så kan du “skicka” videon till din TV genom att trycka på symbolen som liknar en fyrkant/TV med en wifi-signal (=cast to TV). Dina enheter behöver vara uppdaterade och relativt nya för att det ska fungera optimalt.

Upplever du några problem med videopassen? Kontakta oss då direkt på hemsidechatten eller på mail, info@massiveperformance.se.




Träningsprogram via vår träningsapp

För dig som vill ha lite mer struktur, så har vi ett antal träningsprogram som vi kan erbjuda dig. Dessa finns i vår träningsapp, där du också kan logga dina resultat kontinuerligt. Det finns ett antal olika program att välja mellan, till exempel;

  • Hemmabygge

  • HIIT that Core

  • Pumping Iron

  • Styrka Express

  • Kom igen, mamma!

  • Miniband Buttlift

  • Starting Strength

  • Couch 2 5K

  • Holy (S)HIIT!

En del kräver gym och utrustning, andra ingenting alls. Om du tidigare tränat med vår träningsapp så kan du kontakta den tränaren du haft tidigare. Om du är helt ny så ta kontakt med Eleonor på mail; eleonor@massiveperformance.se.

SÅLÄNGE COVID-19 PÅVERKAR VÅR MÖJLIGHET ATT LEVERERA SAMMA TRÄNING I GYMMET SOM VANLIGT, KOMMER TRÄNINGSAPPEN ATT VARA KOSTNADSFRI FÖR ALLA VÅRA MEDLEMMAR.

Har du andra frågor, önskemål eller tips? Kontakta oss gärna via hemside-chatten eller på mail; info@massiveperformance.se.

Föregående
Föregående

Nya restriktioner pga Covid-19 - Vi håller öppet!

Nästa
Nästa

Covid-Nytt!