Byaträning 2022

Som en del av vår utveckling så vill vi nu testa på att köra grupptränings ute i byarna - till att börja med tittar vi på Lövestad, Blentarp, Vollsjö och Sövde. Vi vill gärna be om din hjälp med en enkätundersökning för att se var och när det kan finnas störst intresse! 

Ambitionen är att gruppträningspassen kommer att ingå i ditt vanliga träningskort på Massive, precis som alla andra pass. Vi siktar på att komma igång i slutet av maj eller början av juni och kommer framförallt har träningspass utomhus. Är det populärt och vi får god närvaro på passen så ska vi säkert kunna hitta ett sätt att köra pass även inomhus till hösten! 

Till en början kommer det vara klassiska cirkelpass, eventuellt med inslag av löpträning om det finns intresse för det.

Vi välkomnar också tankar och idéer som kan hjälpa oss att komma igång med detta konceptet.

INSTRUKTÖRER
Det är också så att vi kommer behöva utöka teamet - så om du eller någon du känner kan vara intresserade av att leda gruppträning i någon av byarna så be dem kontakta oss på info@massiveperformance.se

SMALL GROUP
Skulle det vara så att vi inte får ihop tillräckligt med deltagare i en by så kommer vi erbjuda Small Group PT för de som är intresserade istället för ordinarie gruppträning. Då blir det som personlig träning i grupper om max 6 personer. Tid och plats bestäms tillsammans med anmälda deltagare.

Nästa
Nästa

I Fokus: Din Mentala Hälsa