Förlänga Träningskort

Från och med 1/2 gäller en ny prislista för Massive. Du som vill förlänga ditt träningskort kan smidigt göra det fram tills dess, genom att ta kontakt med oss (vi behöver göra det manuellt). Så här gör du;

För dig som betalar med autogiro;

Om namnet på ditt träningskort innehåller “AG12” så gäller följande;

  1. Om din bindningstid redan gått ut så kan du förlänga ditt kort mellan 1 till 12 månader.

  2. För att förlänga bindningstiden så kontaktar du oss antingen på chatt här på hemsidan, via DM på Instagram, meddelande på Facebook Messenger eller via mail till isa@massiveperformance.se senast 31/1.

  3. När du binder upp dig så behåller du samma pris som idag fram tills bindningstiden går ut.

  4. När bindningstiden går ut så justeras priset automatiskt upp till det nya priset.

  5. Om du inte gör någonting så kommer priset på ditt kort vara samma som idag fram tills dragningen 28/3, och därefter automatiskt justeras upp (på grund av uppsägningtiden som är 3 månader på årskort).

  6. Om din bindningstid går ut senare i år kan du ändå förlänga din bindningstid, som längst fram till 31/1 2023. För att förlänga, kontakta oss på chatten här på hemsidan, via DM på Instagram, meddelande på Facebook Messenger eller via mail till isa@massiveperformance.se.

Exempel;
Bindningstiden på ditt träningskort går ur i maj, men du vill behålla ditt pris längre än så. Då mailar du oss och så justerar vi bindningstiden så långt som du vill, men som längst till 31/1 2023.

Om ditt kort innehåller “AG1” så kan du inte lägga till någon bindningstid eftersom det är ett löpande träningskort utan uppsägningstid.

För dig som betalar en del av summan med friskvårdsbidrag via Epassi/Actiway, Wellnet eller Benify så kan du lösa den delen när som helst på året.

Du som betalat hela summan för ditt träningskort samtidigt;

Om namnet på ditt träningskort innehåller “KF12” så gäller följande;

  1. Även om ditt träningskort inte har gått ut så kan du beställa ditt nästa träningskort redan nu.

  2. Om du beställer ett nytt träningskort så behöver du inte betala detta förrän startdatumet på det nya kortet.

  3. Ditt nästkommande träningskort måste starta senast 31/12 2022.

  4. Om du betalar en del av ditt träningskort med friskvårdsbidrag via Epassi/Actiway, Wellnet eller Benify så kan vi registrera det direkt vid din beställning.

Exempel 1;
Ditt nuvarande årskort går ut i april, och du vill köpa samma kort igen. Du meddelar oss och vi lägger in kortet på din profil. Du betalar kortet senast dagen som kortet ska börja gälla.

Exempel 2;
Ditt nuvarande träningskort går ut i augusti, men du vill köpa samma kort igen. Du betalar en del av beloppet via Actiway. Vid beställning registrerar vi köpet i Actiway och lägger till resterande belopp i din profil tillsamamns med träningskortet.

Exempel 3 ;
Ditt nuvarande träningskort går ut i juni, men du vill köpa samma kort igen och köpa det via Benify. Du genomför köpet i Benify och därefter lägger vi till kortet så att det startar när ditt nuvarande träningskort går ut. Observera att priset i Benify ändras lite senare (vi kan justera produkter och pris i Benify två gånger om året).

Alla våra kunder som har ett aktivt autogiro och inte gjort något val senast 31/1 kommer att få ett mail av oss med ovanstående information och möjlighet att förlänga.

Föregående
Föregående

Prislista 2022

Nästa
Nästa

Besöksstatistik 2022